Известие

Collapse
No announcement yet.

Manual User за Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark на БЕ или АЕ!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Manual User за Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark на БЕ или АЕ!!!!!

Привет на всички, от днес съм горд собственик на Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark, 2001 година на производство. Количката си я взех с "наръчник на потребителя" обаче е на италиански, а там знам само "forza" и сигурно съм го написал грешно! Та мисълта ми е някой може ли да ми помогне да ми каже от къде мога да намеря и евентуално дръпна един такъв наръчик, но на английски или български, или Вие какви ползавте (ако ги четете), за да се пооправя малко от малко и да почна да се разбирам с нея !
    downhill

неги четем колега
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Колега първо честито за избора много добра кола,моята приятелката има 1.6 120кс и е много доволна и много и се кефи,за ръководството можеш да отидеш в някоя фирма и там да ти го преведът,а можеш и много да разбереш от форума.Ако нещо те интересува питай.
      Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
      The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Мн благодаря и за мисля, че е добър избор . Принципно в момента не ме интересува нищо конкретно просто исках да попрочета малко да се поопознаем но мога да мина и без нея, ако търся нещо специално непременно ще Ви попитам, няма как иначе...
        То принципно и аз не ги четях на предишните ама реших тука да се направя на интересин и да прочета! Ще разгледам и ще Ви измисля някакъв въпрос! Мерси!
        downhill

Comment

Re: Manual User за Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark на БЕ или АЕ!!

Първоначално публикувано от Asho
          Привет на всички, от днес съм горд собственик на Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark, 2001 година на производство. Количката си я взех с "наръчник на потребителя" обаче е на италиански, а там знам само "forza" и сигурно съм го написал грешно! Та мисълта ми е някой може ли да ми помогне да ми каже от къде мога да намеря и евентуално дръпна един такъв наръчик, но на английски или български, или Вие какви ползавте (ако ги четете), за да се пооправя малко от малко и да почна да се разбирам с нея !
          кажи какво те интересува. имам някои неща преснимани на еng.
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Колега посте нашите срещи на Ал. Невски всяка втора и последна неделя на месеца и там ще се запознаеш с много от нас,видях че си от София.

Comment

Интересува ме така нареченият "борд компютър" показва ли моментен и среден разход и ако да как!? колицата ми е 2001г.
              За срещите се поразрових във форума и видях, кога и къде се събирате и съм решил да я посетя следващата среща и се надявам да успея! Мерси
              downhill

Comment

И сега се сетих нещо друго за да слушам радио трябва да има тоци това ясно ама тя седи на контакт, защото на старата имаше режим в който само радиото е консуматор, а тука си е готова за палене... ясно, че е алфа и иска да погълне колкото се може повече километри ама отвреме на време аз трябва и да си почина!? Та така ли си е или и тука си има чалъм?
                downhill

Comment

Първоначално публикувано от Asho
                  Интересува ме така нареченият "борд компютър" показва ли моментен и среден разход и ако да как!? колицата ми е 2001г.
                  За срещите се поразрових във форума и видях, кога и къде се събирате и съм решил да я посетя следващата среща и се надявам да успея! Мерси
                  показва и моментен и среден разход! копчето за това е от страни на лоста за чистачките. насташ го 1 път - моментен разхо, 2 пъти - среден и тн.н, показва за колко км имаш гориео, колко часа си карал и колко км от рестарт (не съм сигурна в какъв ред)
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

За да слушаш радио без контакт е нужно само като изгасиш колата да натиснеш копчето което пише он и да го задържиш.

Comment

Браво!! Днес научих две неща които не знаех за новата ми красавица
                      Явно книжката е много дефицитна.

Обещавам, ако я намеря, да я сканирам в pdf и да я шерна.
                      ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

Еее мн мерси за помоща! Това ме тормозеше!
                        Засега други въпроси нямам, но сигурно ще изникнат
                        Мерси!
                        downhill

Comment

Впечатленията ми от днешният ден: слънчев, горе-долу топъл и ползотворен. Относн колата обаче . Значи това за радиот работи! невероятно, но факт (близко до акъла ама...). Но това за разхода май на моя модел не е така! Да се обоснова: разглеждахме книжката с един приятел който силно казано поразбира италиански демек знае две думи на кръст, но останах ме с впечатлението, че тази "екстра" се предлага само за моделите с по-големият дисплеи в среда м/у оборотомера и скоростомера май се падаше, демек какъвто и е твоят lyuli поне така изглеждаше за дизеловият модел, а при моята единият е изминати километри общо и "дневен" километраж в скоростомера и другият е темература и час. И ако говорите за копчето на върха на лоста за чистачките нямам такъв, може би има разлика в моделите, или аз нещо бъркам но....?!?
                          И да ви попитам, в тъмното като бях пуснал фаровете забелязах, че не ми светат лостчетата за фаровете и чистачките, всякакви други копчета и лостчета светеха, така ли е или евентуално са ми изгорели крушките!???!
                          Мн благодаря за досегашната помощ!
                          downhill

Comment

най-вече нямаш борд компютър
                            ма тва е да не се стресираш като видиш разхода

аз моя го пускам само като показва 2/100 да дразня хората дето возя
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ааа добре успокой ме
                              Абе те се дразнят само като им кажеш: "Ела да те повозя на ALFATA си!!" но ние пък сме благородни и ги возим.....
                              downhill

Comment

Working...
                              X